Jobb hos oss

«UMF er kompetent partner både som problemløser og som underleverandør
til våre avanserte systemer i en årrekke. Svikter aldri!»

Jan Sandok, fungerende CEO Argos Solutions

Kundeløfter

Vi skal være blant de beste leverandørene i bransjen på kvalitet.​

Kvalitet i vår bedrift innebærer at enhver leveranse internt eller eksternt minst tilfredsstiller det som er avtalt med kunden.​

Vi skal kontinuerlig forbedre våre prosesser og sikre at våre kunder velger våre produkter ved gjenkjøp.​

Vi er en pålitelig leverandør som tar totalansvar for prosjekter fra idé til ferdig godkjent produkt.

Ledige stillinger

Uvdal Maskinfabrikk kan by på et kreativt og godt arbeidsmiljø, trivelige medarbeidere, spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. I alle stillinger setter vi pris på kreative, selvstendige og initiativrike personer.

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige medarbeidere. Ta kontakt dersom du har teknisk bakgrunn og interesse og kan tenke deg å jobbe i en mindre, dynamisk bedrift hvor hver enkelt ansatt er avgjørende.

Start karrieren som lærling hos UMF

Som lærling hos UMF, får du stor variasjon i arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø. Hos oss får du faglig bredde, og du har mange muligheter for ulike arbeidsoppgaver, et større ansvarsområde, og det å være med på en større del av prosessen

Hos UMF er hver enkelt ansatt avgjørende.

What is it like to work in Uvdal?

Living

Helt øverst i Numedal finner du Nore og Uvdal kommune, hvor Uvdal Maskinfabrikk holder til. Kommunen kan by på vakker, uberørt natur og flotte naturopplevelser.

I Nore og Uvdal er det omkring 2.500 innbyggere, og spredt bebyggelse. Her slipper du å stresse i bilkø når du skal til og fra jobb. Uvdal har et flott turterreng i skog og fjell, og her er alle muligheter for å dyrke friluftsinteresser. Kommunen har høy kvalitet på barnehager og skoler, og et bredt fritidstilbud til barn og unge

What to see and do

Store deler av Hardangervidda Nasjonalpark befinner seg i Nore og Uvdal kommune, og Uvdal har ikke valgt nøkkelordene ”uoppdaget, uberørt og unik” for ingenting. Her finner du alt naturen kan by på rett utenfor døra, sommer som vinter. Gå tur på Hardangervidda, stå på ski i nypreparerte løyper eller besøk ulven på Langedrag. Enten man foretrekker høypuls og action, nærmøter med dyreliv, fiske eller turgåing er Uvdal det perfekte utgangspunkt.

Numedal kalles også Middelalderdalen, fordi her finner du flere av Norges flotteste bygninger fra denne tiden. Kulturlivet i Nore og Uvdal er rikt med stor aktivitet innen kulturminner, tradisjoner og natur.