Jobb hos oss

Uvdal Maskinfabrikk kan by på et kreativt og godt arbeidsmiljø, trivelige medarbeidere, spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. I alle stillinger setter vi pris på kreative, selvstendige og initiativrike personer. Vi ser etter medarbeidere med øye for forenklinger og en profesjonell holdning til både interne og eksterne kunder.

Ta kontakt dersom du har teknisk bakgrunn eller interesse. Hos oss vil du jobbe i en mindre, dynamisk bedrift hvor hver enkelt ansatt er avgjørende.

Ved å være den smarteste og mest pålitelige produksjonsbedriften i vår bransje skal vi hjelpe våre kunder til suksess.

Hvem er du?

Navn
Adresse

Hvordan kan vi kontakte deg?

Hvilke arbeidsoppgaver interesserer deg?

Velg så mange du ønsker.
Max. file size: 20 MB.
(Påkrevd)

Start karrieren som lærling ved UMF

Som lærling ved UMF, blir du raskt en viktig medarbeider. Gjennom stor variasjon i arbeidsoppgaver og mulighet til å ta ansvar i en stor del av prosessen, opparbeider du deg raskt høy kompetanse og faglig bredde. Dette gir deg et solid faglig grunnlag, og mange muligheter i videre karriere.

Hos UMF er hver enkelt ansatt avgjørende.

Uvdal som arbeidsplass

Bo og leve

Helt øverst i Numedal finner du Nore og Uvdal kommune, hvor Uvdal Maskinfabrikk holder til. Kommunen kan by på vakker, uberørt natur og flotte naturopplevelser.

I Nore og Uvdal er det omkring 2.500 innbyggere, og spredt bebyggelse. Her slipper du å stresse i bilkø når du skal til og fra jobb. Uvdal har et flott turterreng i skog og fjell. Her er alle muligheter for å dyrke friluftsinteresser. Kommunen har høy kvalitet på barnehager og skoler, og et bredt fritidstilbud til barn og unge.

Se og gjøre

Store deler av Hardangervidda Nasjonalpark befinner seg i Nore og Uvdal kommune, og Uvdal har ikke valgt nøkkelordene ”uoppdaget, uberørt og unik” for ingenting. Her finner du alt naturen kan by på rett utenfor døra, sommer som vinter. Gå tur på Hardangervidda, stå på ski i nypreparerte løyper eller besøk ulven på Langedrag. Enten du foretrekker høypuls og action, nærmøter med dyreliv, fiske eller turgåing er Uvdal det perfekte utgangspunkt.

Numedal kalles også Middelalderdalen, fordi her finner du flere av Norges flotteste bygninger fra denne tiden. Kulturlivet i Nore og Uvdal er rikt med stor aktivitet innen kulturminner, tradisjoner og natur.